Egypt, Sharm El Sheikh/Nabq Bay

Rixos Premium Seagate

Pamatinformācija
Attālums līdz lidostai 9 km (SSH), Soho laukums 9 km (Soho Square), Vecais tirgus (Vecpilsēta) 25 km, Naama Bay 18 km
Attālums līdz jūrai 1 līnija (ir numuri arī 2 līnija)
Viesnīca piemērota jauniešiem, pāriem, kā arī ģimenēm ar bērniem
Visa informācija ir paredzēta tikai informatīviem nolūkiem! Viesnīcas un numuru fotogrāfijas ir sniegtas vispārēju pārskatu par izmitināšanu. Numuru fotoattēli var būt dažādas kategorijas un var atšķirties no rezervētā numura. Dažādi viesnīcas pakalpojumi esošās koncepcijas ietvaros var tikt mainīti sezonas laikā pēc viesnīcas administrācijas ieskatiem.

Viesnīca atrodas Nabq līča greznajā smilšu pludmalē ar savu koraļļu rifu un piekļuvi jūrai no 850 metrus gara pontona. Viesnīca piedāvā unikālu UAI koncepciju. Viesnīcā ir konferenču telpa, 7 peldbaseini (viens no tiem iekštelpās), baseins bērniem, galvenais restorāns, 9 a la carte restorāni un VIP Executive Lounge, ēdināšanas laukums pludmalē, 12 bāri, kā arī Rixos Anjana SPA (ar bezmaksas saunu, džakuzi, tvaika pirti un turku hammam). Bezmaksas Wi-Fi interneta pieslēgums ir pieejams visā viesnīcā un numuros. Viesnīcas restorāni un bāri piedāvā plašu ēdienu klāstu, lai apmierinātu pat visizsmalcinātākās gaumes, kā arī pirmās klases izklaides programmas. Ekskluzīvais Rixy koncepts priecēs gan mazākos viesus, gan pusaudžus.

Teritorijas platība 253 000 m2
Numuru skaits 938

Ēdienu daudzveidība
Bezmaksas wi-fi
Tuvu lidostai
Labs koraļļu rifs

Superior Room – viena istaba ar skatu uz dārzu vai baseinu. Numurā ir viena divguļamā gulta vai divas vienvietīgas gultas. Tiek nodrošināta tikai viena papildu gulta – pārvietojama vienvietīga gulta. Numura izmērs 32 m2. Numuru skaits 262. Istabu skaits numurā 1. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (pieaugušie) 3. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (ar bērniem) 2+2.

Deluxe Room – viena istaba ar skatu uz dārzu vai baseinu. Numurā ir viena divguļamā gulta vai divas vienvietīgas gultas. Numura izmērs 36-40 m2. Numuru skaits 194. Istabu skaits numurā 1. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (pieaugušie) 3. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (ar bērniem) 2+2.

Premium Room – numuri ar skatu uz jūru un Premium baseinu. Numurā ir viena divguļamā gulta vai divas vienvietīgas gultas. Numuri atšķiras pēc dizaina. Premium numura viesiem ir piekļuve Premium baseinam, kas atrodas tieši ēkas priekšā. Numuri atrodas tikai augšējos stāvos. Numura izmērs 34-40 m2. Numuru skaits 18. Istabu skaits numurā 1. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (ar bērniem) 2+1 / 3.

Junior Suite – viena istaba ar skatu uz dārzu vai baseinu. Vizuāli sadalīta dzīvojamā zonā un guļamistabas zonā ar divguļamo gultu. Papildgulta – dīvāns. Numura izmērs 53-58 m2. Numuru skaits 122. Istabu skaits numurā 1. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (ar bērniem) 2+1 / 3.

Family Room – 2 istabu suite numurs ar skatu uz dārzu vai baseinu. Pirmajā guļamistabā (caurstaigājama) ir divas vienvietīgas gultas, otrajā guļamistabā ir viena divguļamā gulta. Blakus sienai ir durvis un slēģu logs. Numura izmērs 40-58 m2. Numuru skaits 76. Istabu skaits numurā 2. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (ar bērniem) 2+2 / 3+1 / 4.

Family Suite – divi savstarpēji savienoti superior klases numuri vai luksusa numuri ar skatu uz dārzu. Pirmajā guļamistabā ir divas vienvietīgas gultas, otrajā guļamistabā ir viena divguļamā gulta. Numura izmērs 64-68 m2. Numuru skaits 45. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (ar bērniem) 3+2 / 4.

Superior Room Aqua – viena istaba ar skatu uz baseinu. Numurā ir viena divguļamā gulta vai divas vienvietīgas gultas. Numuri atrodas Rixos Premium Seagate (Aquaventure Park) otrajā līnijā. Numura izmērs 30 m2. Numuru skaits 20. Istabu skaits numurā 1. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (ar bērniem) 2+2 / 3.

Deluxe Room Aqua – vienistabas suite numurs ar skatu uz dārzu vai baseinu. Numurā ir viena divguļamā gulta vai divas vienvietīgas gultas. Numuri atrodas Rixos Premium Seagate (Aquaventure Park) otrajā līnijā. Numura izmērs 38 m2. Numuru skaits 124. Istabu skaits numurā 1. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (ar bērniem) 2+2 / 3.

Family Room Aqua —2 istabu suite numurs ar iekšdurvīm, skatu uz dārzu vai baseinu. Pirmajā guļamistabā ir viena divguļamā gulta, otrajā guļamistabā ir divas vienvietīgas gultas. Numuri atrodas Rixos Premium Seagate (Aquaventure Park) otrajā līnijā. Numura izmērs 56 m2. Numuru skaits 8. Istabu skaits numurā 2. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (ar bērniem) 3+1 / 4+1.

Superior Suite Aqua – 3 istabu suite numurs ar skatu uz dārzu, kas sastāv no 2 guļamistabām un viesistabas (ir starptelpas durvis). Pirmajā guļamistabā ir viena divguļamā gulta, otrajā ir divas vienvietīgas gultas, viesistabā ir izvelkamais dīvāns. Numuri atrodas Rixos Premium Seagate (Aquaventure Park) otrajā līnijā. Numura izmērs 88 m2. Numuru skaits 22. Istabu skaits numurā 3. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (ar bērniem) 4 / 4+2.

Grand Suite Aqua — 3 istabu suite numurs ar skatu uz baseinu, kas sastāv no 2 guļamistabām un viesistabas (ir starptelpas durvis). Pirmajā guļamistabā ir viena divguļamā gulta, otrajā ir divas vienvietīgas gultas, viesistabā ir izvelkamais dīvāns. Numuri atrodas Rixos Premium Seagate (Aquaventure Park) otrajā līnijā. Numura izmērs 108 m2. Numuru skaits 22. Istabu skaits numurā 2. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (ar bērniem) 4 / 4+2.

Deluxe Suite Aqua — 3 istabu suite numurs ar skatu uz baseinu, kas sastāv no 2 guļamistabām un viesistabas (ir starptelpas durvis). Pirmajā guļamistabā ir viena divguļamā gulta, otrajā ir divas vienvietīgas gultas, savukārt viesistabā ir izvelkamais dīvāns. Trīs vannas istabas. Numuri atrodas Rixos Premium Seagate (Aquaventure Park) otrajā līnijā. Numura izmērs 124 m2. Numuru skaits 22. Istabu skaits numurā 3. Maksimālais viesu skaits vienā numurā (ar bērniem) 4 / 4+2.

terase / balkons
gaisa kondicionieris: individuāls
Wi-Fi: bezmaksas
duša
tualete
kosmētikas spogulis
čības
halāts
dvieļi
spilvenu izvēlne
fēns
kosmētikas piederumi
tualetes piederumi
mini bārs: bezmaksas
tālrunis
tējkanna
kafijas un tējas komplekts
seifs istabā: bezmaksas
TV: satelīttelevīzija
numura uzkopšana
apkalpošana numuriņā: maksas
veļas maiņa
dvieļu maiņa

sauļošanās krēsli
pludmales dvieļi
saulessargi

sauļošanās krēsli
dvieļi
saulessargi

ūdens aerobika
akvaparks
animācija
biljards: bezmaksas
boče
vakara programmas / šovi
volejbola laukums pludmalē
niršanas centrs: maksas
šautriņas
galda teniss: bezmaksas
tenisa korti

restorāns
bārs
kafejnīca
ēdināšanas sistēma: ultra viss iekļauts (UAI)

ārsts: maksas
WI-FI: bez maksas visā viesnīcā, ieskaitot numurus
arkādes veikali
konferenču zāle: Diamond – 1200 pax. 830 m2; Palm – 350 pax., 378 m2
bankas filiāles pie viesnīcas
veļas mazgātavas un ķīmiskās tīrītavas pakalpojumi: maksas
autobuss uz NAAMA BAY: bezmaksas 2 reizes dienā (iepriekšēja rezervācija)
maršruta autobuss pa viesnīcu

bērnu klubs
mini diskotēka
rotaļu laukums
bērnu krēsli restorānā

sejas procedūras
ķermeņa procedūras
skaistumkopšanas salons

Pamatinformācija
Attālums līdz lidostai 9 km (SSH), Soho laukums 9 km (Soho Square), Vecais tirgus (Vecpilsēta) 25 km, Naama Bay 18 km
Attālums līdz jūrai 1 līnija (ir numuri arī 2 līnija)
Viesnīca piemērota jauniešiem, pāriem, kā arī ģimenēm ar bērniem
Visa informācija ir paredzēta tikai informatīviem nolūkiem! Viesnīcas un numuru fotogrāfijas ir sniegtas vispārēju pārskatu par izmitināšanu. Numuru fotoattēli var būt dažādas kategorijas un var atšķirties no rezervētā numura. Dažādi viesnīcas pakalpojumi esošās koncepcijas ietvaros var tikt mainīti sezonas laikā pēc viesnīcas administrācijas ieskatiem.

Ceļojuma piedāvājumi uz Rixos Premium Seagate